Terapeutisk samtale

Der ligger forløsning og terapi i en samtale… 

…Fordi ord er lyde, som vi forbinder os følelsesmæssigt med. Dine ord, når du udtrykker dig, gemmer på dine følelser og oplevelser. Når du vælger at sætte ord på det, som er svært for dig, tegner du et billede af den vej, du befinder dig på nu.
Dine ord gemmer samtidig på en afklaring og en forløsning. Fordi du tør sige højt, det, du tumler med…du hører dig selv sætter ord på det og det gør det mere virkeligt. Din beslutning for at gøre noget ved den udfordring, du har nu, sætter samtidig gang i en forløsningsproces.

Min opgave er at være en nærværende lytter og hjælper dig med at finde de redskaber, der fører dig videre. Jeg støtter dig i at finde frem til din egen kerne og blive afklaret med hvad du har brug for. 

Den forløsende snak kan vi tage som et særskilt forløb uden efterfølgende massage. Men  vi vil altid starte med en samtale inden vi går over til massagen, fordi det er det første skridt til den forløsningsproces i dig. 

Vi har ofte hørt, at vi har svarene inde i os selv. Men når livet kræver meget af os, bliver vi ofte overbebyrdet af vores tanker og følelser. Det giver støj og uro og forhindrer os i at mærke og høre os selv. 

Når vi er tæt på den vi er, kan vi se mere klart på hvad udfordringerne handler om og hvordan vi bedst kan forholde os til dem.
Hvordan vi forholder os til os selv, er afgørende for de forandringer, vi ønsker at skabe i vores liv.  

Forløsning og healing med samtale ude i naturen ! ♥ ♥ ♥

Jeg har altid haft en stor tilknytning til naturen. Det er et kærlighedsforhold, jeg ikke kan leve uden.  Jeg er meget bevidst om hvilken effekt den har på mig. En tur ude, hvor jeg går imellem træerne, hører fuglene og lægger mærke til farver, dufte og lyde….
Det føles ligeså vigtigt som at trække vejret.

Jeg bliver rolig, nærværende og lykkelig. ♥♥
Denne tilstand sniger sig ind i mig, ligegyldigt hvordan jeg har det…om jeg er ked af det, eller stresset… Jeg bliver omfavnet og healet af naturen på alle planer.

Jeg fik derfor lyst til at tilbyde samtalen ud i det frie, som en mulighed. Hovedet og tankerne bliver luftet og kroppen sanser.  Stilheden og roen vil få dig ned i tempo og hjælpe dig med at tænke mere klart.
Naturen vil hjælpe dig med at kunne være i nuet og mærke øjeblikkets skønhed og energi i dig !

Samtale uden massage varer 1 time. 

“På kort tid formåede du at åbne mig op og huske mig på, at jeg er vigtig, at jeg skal passe på mig selv, før jeg kan/skal passe på andre. Jeg mærkede med det samme, at du ligger hjertet i det du laver og giver meget af dig selv.
Jeg har været meget tryg i forløbet hos dig og har (og vil) anbefale dig til andre. Du har for mig gjort en verden til forskel.
Af hjertet tak for dig, din måde at være på, din energi og omsorg.” 

Mette A. Pedersen

Kontakt:  liossi@hotmail.com   tlf.: 2255 7208