kærlighed til sig selv Herlev

Sig JA til dig selv

Jeg sender en hilsen til dig…

..fordi du er dig og du er ligeså perfekt og smuk, som hver eneste blomst på marken.
Påskøn livet og du påskønner dig selv, påskøn dig selv og du påskønner livet!!

Du er den eneste, der kan mærke og føle som du gør. Du er den eneste, der kan bestemme over dit liv. Du er den voksne i dit liv nu og det er kun dine tanker og beslutninger, der har indflydelse på hvordan du lever og hvordan du har det.
Lever du fra hovedet, eller fra hjertet?
Har du en balance mellem dine tanker og følelser?
Dit hjerte kan vise dig hvad der er godt for dig, når du vælger at lytte efter. Men for mange tanker i dit hovedet kan forvirre dig, så du ikke mærker dit hjerte og din intuition så klart.

Vær tro mod dig selv..

.. mod dit hjerte, dine drømme, dit kald i livet. Du er her for at skabe en masser godt for dig selv og verden. Hver gang, du tør være den du virkelig er, kommer du nærmere dit lys og din kerne.
Stol på dig selv, på din højere bevidsthed, tro på din styrke og livskraft. Du vil vide det, når du skal vælge job, en kæreste eller en ven. Vælg det, der løfter dig op og gør dig glad.
Tro på at du fortjener det bedste og livet vil komme med det bedste til dig. Gå ikke på kompromis med dine livsværdier og dit eget værd.
Du kan være anderledes, men du er på ingen måde forkert. Du er fuld af liv og skønhed. 

Mærk dine grænser 

Hvad er godt for dig, hvad har du lyst til at sige nej til? Hvad gør dig glad, hvad føles belastende? Bliv bevidst om dine grænser og respekter dem. Og gør dem synlige for andre, så de også kan respektere dem og dig.
Du kan ikke gøre alle tilfreds og du kan ikke få alle til at elske dig, og det er heller ikke meningen. Men du kan starte med at synes om dig selv, prioritere dig selv, lytte til dig selv, elske dig selv. 
For du er den vigtigste person i dit liv, hvis ikke du trives og fungerer, kan du ikke være noget for dig eller for andre. Kan du se og mærke dybt ind i dig meningen af det?

Gør noget for dig, der gør dig glad

Besøg en god veninde, gå i teater, tag i skoven – naturen har altid en healende effekt på os – lav en dejlig, sund og nærende måltid til dig selv. Mal og tegn, hvis du finder glæde i det. Syng så ofte du kan, lav en sang om dine drømme, om alt det du kan lide ved dig selv og syng den for dig.
Dine egne ord og tanker har en stor betydning for hvilke følelser, du føler din krop med og hvilke overbevisninger, du fylder dit sind med. 
Grin og mor dig, ikke fordi du skal latterliggøre alt, men fordi der er meget, der bliver lettere, når du ser det fra en anden vinkel. 

Gør det til en vane, at gøre alt for at glæde dig, gør tingene for din skyld!!!
Selv rengøringen og opvasken kan blive en hyggelig stund, hvis din tilgang til det er, at du gør noget der er godt for dig, noget du bliver glad for og har brug for. For du bliver vel glad af at leve i rene omgivelser?

Din krop og dit sind hænger sammen

Dine dejlige, kærlige og bekræftende tanker, du fylder dig selv med, har en helbredende effekt på din krop også. Når du ser dig selv som det fantastisk væsen du er, når du fylder dig med kærlighed og accept, er der ingen spænding, ingen hovedpine og ingen sygdom, der kan sætte sig fast i dig. For du er ved at slippe gamle, negative tanker og overbevisninger, der har været med til at tiltrække ubalance i dit liv. Du er ved at tømme din rygsæk for alt det, du ikke længere har brug for. Du er ved at skabe det liv, som det er meningen, at du skal leve!!!

Dit liv er en rejse, og den skal være god for dig, ikke? Den skal være morsom, berigende og opløftende. Brug rejsen på at finde dine unikke evner og talenter, så du kan sprede glæde i dit liv og i verden. Vi har brug for dig, så stop med at være hård ved dig selv og straffe dig.
Du kommer nærmere dit sande jeg, ved at være kærlig og tålmodig med dig selv.

Det er din egen selvaccept der tæller

Hver gang du opmuntrer og støtter dig selv, i stedet for at kritisere dig, løfter du din energi og mærker dine virkelige ressourcer. Du ville mærke en anden og mere dyb ro i dig, en taknemmelighed og en dybere livsglæde. Du vil mærke at du hviler i dig selv og der skal mere og mere til for at vælte dig omkuld. Du har ikke brug for bekræftelse og accept fra dine omgivelser for at føle dig stærk og normal. For du bekræfter og accepterer dig selv dagligt, du har fundet din egen styrke og dit eget ståsted, og det er alt hvad du har brug for. 
Bekræftelse og accept fra andre er altid omskiftelig og forbigående. Din egen bekræftelse er vedvarende fordi den kommer fra din sjæl!!

Livet er ikke en belastning, det er en velsignelse!!! 
Du er dig og du er vidunderlig!!  Du er livet og derfor er du perfekt!!  Sig JA til dig selv og lad dit lys skinne!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *