Persondatapolitik

Persondatapolitik

Denne hjemmeside er ejet af:
Maria Liossi Esbensen
e-mail: liossi@hotmail.com
tlf.: 22557208
CVR-nummer: 36212365

Jeg vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Formål:
Jeg vil bruge dine oplysninger (navn og mailadresse) kun til afsendelse af nyhedsbrev og vil slette dem, når dette ikke er relevant længere. Enten fordi jeg stopper med at sende nyhedsbrev ud, eller fordi du framelder dig det.

Kilder:
Jeg har fået dine oplysninger:

  • Direkte fra dig, via din tilmelding mit nyhedsbrev, enten via min hjemmeside elle min Facebook side.
  • Direkte fra dig, når du har kontaktet mig personligt via mail, eller telefon, eller i forbindelse med en behandling.
  • Min databehandler Mailchimp, som er et stykke værktøj til afsendelse af nyhedsbrev.

Opbevaring og beskyttelse af dine data:

Jeg opbevarer dine oplysninger i en kodet computer, så længe det er nødvendigt og til det formål, der er nævnt.

Jeg har indgået databehandleraftaler med Mailchimp, hvilket er min garanti for,
at der overholdes gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. Formålet er håndtering af mailadresser, i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve.

Hvilke andre personlige data indsamles og hvorfor 

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamles de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Hvor længe gemmes disse data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har skrevet kommentarer på min hjemmeside, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data jeg har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet mig. Du kan også bede om, at få slettet alle personlige data, jeg har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som jeg er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvor sendes dine data

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Din kontaktinformation

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med.
Dette kan ske ved henvendelse til:
Maria Liossi Esbensen
tlf.: 22557208
liossi@hotmail.com

Hvis der er fejl i de oplysninger jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format
(dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.
Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse
behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til
ovennævnte e-mailadresse.
Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med
udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i
den enkelte nyhedsmail.
Hvis du ønsker at klage over healende-massage.dk´s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28, 5., 1300 København,
telefon 33 19 32 00 email: dt@datatilsynet.dk.

Cookies
Dette site bruger cookies til at tilpasse indhold og annoncer og til at analysere trafik. Jeg deler også oplysninger om din brug af websitet med mine partnere inden for sociale medier,
annonceringspartnere og analysepartnere. Mine partnere kan kombinere disse data med andre
oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du
samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside. Ønsker du ikke cookies, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller at forlade sitet.