Arbejde med krop og psyke

Maria-Liossi

Jeg hedder Maria Liossi Esbensen og er født og opvokset i Grækenland. Jeg kom til Danmark som ganske ung med masser af gå på mod og drømme. Jeg føler mig godt integreret i samfundet, på alle planer og jeg elsker Danmark, helt simpelt.
Jeg har formået at forene gode værdier fra begge kulturer og det nyder jeg godt af i mit liv.

Jeg har i mange år arbejdet som pædagog, både med de helt små og de større børn. Men fra jeg var helt ung har jeg gjort mig dybere tanker omkring mennesket, psyken, sjælen og universet. Jeg vidste på en måde, at der er mere end øjet kan se, og den ydre bevidsthed kan forstå. Jeg vidste, at vi har flere evner og potentialer, som vi ikke er bevidst om. Og jeg ønskede mig at komme til at arbejde med mennesker på en dybere og mere holistisk måde.

Jeg vælger hjertet og sjælen

Livet og min egen personlige udvikling førte mig på et tidspunkt til det næste naturlige trin: at uddanne mig til at kunne arbejde helhedsorienteret med mennesker. Jeg inddrager krop, psyke og ånd i mit arbejde fordi de er lige vigtige dele af vores helhed. Healingsmassagen har givet mig nogle fantastiske oplevelser, både under min uddannelse og senere, som behandler. Jeg har fået en større bevidsthed om at krop og psyke hænger uløseligt sammen. Og vores sundhed hænger sammen med at der er balance mellem de to. Jeg har oplevet at igennem kroppen, kan vi kurere de fleste af vores gener og ubalancer. Både de fysiske og de psykiske. Vi skal blot lære at mærke vores krop og lytte til den. 

Mine erfaringer og viden vil jeg gerne dele ud af og hjælpe andre til at starte med at få et tættere og mere fortroligt forhold til sig selv. Lære at mærke sig selv, mærke deres krop og lytte til hvad deres inderste fortæller dem.
Mit hjerte er med i mit arbejde og jeg ønsker kun at give folk, det de har brug for og ikke hvad jeg synes, er godt for dem.
Og derfor vil du blive mødt som den, du er og der, hvor du er.

Jeg har gennemgået en 3-årig uddannelse på kursuscentret ”Kilden” www.kilden.dk 
Har fået efteruddannelse i håndteringen af angst, både i samtaleterapi og massagen. 

Jeg er RAB godkendt – Registreret Alternativ Behandler i healingsmassage og samtaleterapi og medlem af Foreningen af Healingsterapeuter.    

Du kan finde mig her: 

http://www.Alternative-Behandlere.net 
http://www.healingsmassage.com
https://www.facebook.com/MariaLiossi.dk/

 

Kontakt:  liossi@hotmail.com   2255 7208