Healingen i massagen

Intet mystisk

At få en en behandling med massage, kan i sig selv være meget afslappende og forløsende. Men det, der adskiller healingsmassagen fra almindelig massage, er nærvær, opmærksomhed og omsorg, der i sig selv har en forløsende og healende virkning i kroppen. Og så selvfølgelig, at der arbejdes bevidst på at genoprette balancen i kroppens energier (meridianer) og energicentre (chakra). Men det, der virkelig forløser og healer er, når hjerte og nærvær er med i massagen.

Siden jeg var lille, har jeg følt en naturlig interesse og omsorg for mine medmennesker og en særlig omsorg for dyr og fugle. Naturen har altid virket healende og favnende på mig og jeg trives bedst når jeg er tæt på den. 
Jeg blev tilfældigt opmærksom på at jeg kunne heale. Det var en dyb krise i mit liv, der ledte mig tættere på det, der var min kerne, på det, der føltes rigtigt for mig. Jeg vidste ikke på det tidspunkt, at vi alle har healende evner, hvis vi ønsker at bruge dem. Men ja, det har vi. 
(Du kan prøve med dig selv, hvis du vil. Luk dine øjne, fald til ro og læg hånden på dit hjerte. Du skal ikke tænke, men mærke. Du vil kunne mærke en varme breder sig i din krop og en indre ro.!!)

Det er kærlig energi

Jeg startede med at heale, også fjernheale, kollegaer, venner og familie. Ofte var det hovedpine, migræne, ondt i kroppen, som de havde brug for hjælp til … Det føltes mere og mere naturligt for mig at gøre det og jeg begyndte at få en dybere forståelse for den psykiske energi, der ligger bag healingen. Det gik op for mig, at det er hjertets rene kærlighedsenergi, der healer kroppen og sindet. Jeg blev bekræftet i det mere og mere som jeg praktiserede healing i dagligdagen.

Mens jeg arbejdede som pædagog, healede jeg ofte børnene, når de var ked af det og når de havde slået sig. Jeg fortalte dem ikke hvad jeg gjorde, spurgte kun om de havde lyst til at jeg skulle hjælpe dem. Og det, der hjalp dem var min nærvær og omsorg og den kærlig energi, jeg omfavnede dem med. 

For selv små børn og meget unge mennesker, kan mærke intuitiv den energi de selv indeholder og ved, hvornår de har brug for at styrke den. Vi har alle brug for at modtage kærlighed og omsorg, men især børn og unge, har ekstra brug for ren, kærlig energi, der nærer deres sjæl. Ellers ville de visne som blomster, der ikke får vand og sollys. 
Vi er nemlig energivæsner, vi modtager og giver energi med hver af vores handling, tanke og ord. Derfor er det så vigtigt, at den energiudveksling kommer fra vores hjerte, for så vil den være ren, healende og skabende. Den vil hjælpe os til at rumme os selv og verden på en ny, dyb og ægte måde. 

Healing er naturligt til stede

Når jeg arbejder med healingsmassagen, er det i højeste grad universal kærlighedsenergi, jeg kanaliserer videre til den, jeg behandler.
Den healende energi flyder fra mine hænder helt af sig selv,  når jeg behandler ømme muskler, spændinger, eller stress i en krop og et sind. 
Ofte masserer jeg i en meditativ tilstand, hvor mine hænder guider mig hen til de steder, der har ekstra brug for opmærksomhed og lindring. 
Det er ligeså naturligt for mig, som at trække vejret.
Jeg føler mig velsignet for at kunne hjælpe mennesker, der har brug for det. Og jeg er meget taknemmelig.
Jeg vil på et senere tidspunkt, skrive lidt om nogle af de oplevelser, mine klienter har haft med healingsmassagen. 

Der er ingenting mystisk i healingen. Det er hjertets nærvær og omsorg, der healer os.
Og vi og vores verden har stor brug for det.

2 thoughts on “Healingen i massagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *