Healing kun med hjerteenergi

Modstand og frygt 

Hjerteenergi, kalder jeg enhver tanke, handling, intention og vision, der kommer direkte fra hjertet.  Jeg vil uddybe det lidt efter lidt i dette indlæg. 

Måske så du eller genså tv2s udsendelse for et par aftener siden, om “Healing som den sidste udvej”?
Om mennesker, der har prøvet at blive behandlet i den traditionelle lægeverden – for bl.a. ADHD og angst – men uden at få det bedre.

Jeg ville personligt kalde det, ”Healing, den naturlige vej”, fordi vi består af energi og healing er en naturlig universal energi, der bruges for at genoprette balance i vores energifelter: på det fysiske, psykiske og æteriske plan. Der fokuseres på hele mennesket, krop, sind og psyke.
Og det er noget, som det vestlige lægesystem stadig har svært ved at acceptere.

Kendt viden fra antikken

Spørgsmålet er hvorfor? Hvorfor er det så svært at tænke hele mennesket ind, i en traditionel lægebehandling?
Når den græske læge Hippokrates, (grundlæggeren af den vestlige lægevidenskab), allerede for 2.500 år siden, sagde at ”naturen læger alle sygdomme”??
Med naturen mente han de helbredelseskræfter, der er iboende i hver organisme, menneske, dyr eller plante.
For Hippokrates, var medicinen kunsten til at efterligne disse helbredelsesprocesser. Han erkendte klart, at sygdom aldrig er en forstyrrelse i et enkel organ, men altid hænger sammen med hele organismen. !!!
Ja, han havde modstandere dengang og der er stadig modstand i dag, 2.500 år senere.

En fantastisk og helt naturlig energi

Fremgangsmåden i TV2s program, der skulle undersøge healingens virkning nærmere, kan derfor godt diskuteres. Efter min mening, bliver healingen ikke præsenteret på en seriøs og uddybende måde. Jeg så gerne at de healere, der deltog, kom med deres egen opfattelse og oplevelse af healing. At de fortalte hvad healingen var og hvordan de anvendte den i deres behandlinger.
Der er sikkert flere, der har brug for at få det ned på et mere jordnært plan, for at få en bedre forståelse af det.

Det er også ret fantastisk, at en usynlig energi, eller hvad man vælger at kalde det, kan rette op på forskellige fysiske og psykiske ubalancer. Og man kan ikke se (nogen kan) og måske heller ikke kan mærke noget. 
Men hvis vi godtager, at alt er energi – alt omkring os og vi selv – så vil det, at bruge energi til at genoprette vores naturlige balancen med, virke mindre fremmede.

Min egen oplevelse

Men hvad er healing egentlig og hvad sker der under en behandling med healing?
Min egen viden og erfaring med den har vist mig, at:
1. Der er lige så forskellige måder at bruge healing på, som der er mennesker
2. Et menneske kan tage imod og reagere på en healing også på forskellige måder. Her spiller det en rolle hvem man er, hvor man er i sit liv og hvad det er for en historie, man har med sig.

Healing er for mig ren kærlighedsenergi, en energi, der findes overalt i universet og kan hentes direkte til hjertet. Healing er hjerteenergi og hjertearbejde.
Jeg er overbevist om at alt levende hænger sammen og virker sammen.
Men eftersom der ikke er noget, der kan fungere og overleve i noget dystert og disharmonisk, må det, der binder os sammen, være noget smukt, let og kærligt.

Jeg tror på at der er store, kærlige kræfter og energier i universet, der sørger for at give livet de bedste betingelser. Og det er op til hver især, hvordan vi skal bruge dem. Vi kan se, at naturen, fugle og planter, har ikke problemer med at finde ud af det. De er der bare i deres naturlige væren og måde.
Vi mennesker har lidt sværere med at finde ud af det, fordi vi har en tendens til at gøre det kompliceret for os selv. Men vi har alle evnerne for at forstå hvad vi er og leve efter det, der er det naturlige for os.

Hvad gør jeg når jeg healer?

I min hverdag prøver jeg på at leve så ukompliceret som muligt. Jeg henter energi fra alt liv omkring mig, som jeg er forbundet med. Især fra naturen fordi den taler direkte til min sjæl. Dens skønhed og ro giver mig den healing, jeg har brug for.

Når jeg skal hjælpe andre mennesker med healing, sørger jeg først for selv at være i balance og ro. Derefter, stiller jeg mig til rådighed for den kraft, jeg ved og mærker findes inde i mig, og overalt omkring mig. Det er den universelle kærlighed og der er dyb ro og fuld accept i den.

Jeg mærker den som en brusende og varm fornemmelse, der fylder mig fra top til tå.
Jeg takker det, der står højest for mig, for at gøre mig til en kanal for denne rene, kærlige energi. Og for at kunne sende den videre til den, der har brug for hjælp.

Hvordan hjælper healingen?

Det føles som en flod af et strålende og smukt lys fra himlen, der strømmer i mig og kommer videre igennem mine hænder, mit solar plexus og mit hjerte.
Jeg lader dette brusende lys fylde der, hvor der er uro og ubalance.
Den flyder og renser, healer, lindrer, forløser, trøster, giver mere indre ro…Alle disse fantastiske tilstande kan forekomme på en gang.

Healingen støtter kroppen og psyken til at gennemgå den rensnings- og forløsningsproces, de har brug for. Den forøger og frigør energien og overskuddet, der er med til at aktivere den selvhealende proces i et menneske. Både på det fysiske og psykiske plan.

Processen varierer fra mennesket til menneske, fordi vi er på forskellige bevidsthedsniveauer, har forskellige historier i vores bagage og derfor modtager vi forskelligt. Vi modtager det vi kan, der hvor vi er. 
En healingsproces er ikke helt nemt at beskrive. Men dem, der har prøvet at give og modtage healing, har en fornemmelse af hvad jeg taler om. 

Vores hjerteenergi healer naturligt

Healing er for mig ikke andet end kærlighed, omsorg og omtanke. Alle de gode elementer, et menneske kan fylde sit hjerte med og styrke sin hjerteenergi. Og denne fantastiske, stærke energi kan så sendes videre til dem, der har brug for den. Uden bagtanke, bedømmelse eller tvang.
Alle, har vi denne fantastiske evne at heale os selv og andre, vores verden og jord. 
Alle, rummer vi en kærlig og ren energi, som kan blive en naturlig del af vores liv, hvis vi ønsker det. 
Men vi skal vække vores tilknytning til universet inde i os, for at vi kan se os selv og livet som vi er. Når vi først åbner op for den del i os, kan healingen – kærlighedens energi – være med i alt, vi gør, tænker og siger. 
Forestil dig hvilken forandring, der ville komme i verden!!!

Læs lidt mere om at være i hjertet i mit andet indlæg : /healende-massage.dk/at-turde-hoere-sit-hjerte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *