Kundernes oplevelser med healingsmassage

Kundernes oplevelser med healingsmassage

Maria, jeg vil aldrig glemme den fuldstændig vidunderlige healingsmassage jeg fik af dig i tirsdags. Sjældent har jeg oplevet en healingsmassage med så meget tilstedeværelse. Maria, det må være dit KALD for du virker så passioneret med hvad du gør. Jeg glæder mig næste gang jeg kommer og jeg giver dig 5 stjerner for det fortjener du i allerhøjeste grad. De bedste hilsner og god energi herfra. Livsvejleder, Gitte Hovmand

♥♥♥♥♥♥

Tusind tak for dejlig healingsmassage. Generne i mine knæ var på forunderlig vis væk efter massagen! Det er virkelig rart 🙂 Jeg oplevede skiftende sindsstemninger undervejs og nød blidheden og din rolige, omsorgsfulde måde at være på.
Janne Andersen

♥♥♥♥♥♥

Du får ordet “blid” til at få en helt ny betydning – aldrig har jeg fået så blid en massage, som gav mig kuldegysninger på den dejlige måde af flere omgange. “Kun” 4 stjerner, da der altid skal være plads til, at gøre det endnu mere fantastisk 😉 Jeg vil varmt anbefale dig til andre Maria.    
Maria Schytt

♥♥♥♥♥♥

Hvis du trænger til at komme ned i gear og lade op, så prøv en dejlig healende massage hos Maria. Din krop og dit sind, vil synes om det.
Jeanine R. Bærensen

♥♥♥♥♥♥

Min tennisalbue forsvandt og jeg kunne næsten ikke mærke min slidgigt i knæene mere. Jeg synes at jeg har fået mere lethed og energi i min krop og jeg føler et stort velvære.
Cyril Nonberg

♥♥♥♥♥♥

Jeg er blevet gladere og roligere og har fået værktøj til at bearbejde barndommens traumer. Karin R. 

♥♥♥♥♥♥

Jeg har fundet glæden, som ikke var eksisterende inde i mig, er bedre til at sige fra, er klar over at empati og medfølelse med mig selv og andre også er en vigtig følelse. Har haft meget vrede og kritik. Har stille og rolig fået mere energi, min skelneevne, indsigt og forståelse i top, størst af alt er dog kærligheden og glæden ved Livet.♥️♥️ Så skønne Maria..tak for din kærlige hjælp og støtte, din dejlige massage, dine blide hænder og ikke mindst olien, det var hvad min krop i den grad havde brug for. Men glæden er altoverskyggende, så jeg er klar til at leve livet, som det altid har været meningen. I stor taknemlighed og mange kærlige tanker til dig.
Gitte Danielsen
 

♥♥♥♥♥♥

Af hjertet tak! For en hjertevarm og kærlig oplevelse. Lige fra jeg blev kærligt hilst velkommen i døren med smil i øjnene. En tryg samtale om kroppen. Og så til den magiske massage. Jeg følte mig velkommen og tryg. Min krop blev fyldt med omsorg og energi. Jeg kan helt klart anbefale Marias behandlinger. Maria.. du er en smuk og dejlig sjæl♥
Mai-Britt Camille Guldhammer

♥♥♥♥♥♥

Hej Maria. Og endnu engang tak for den gave det var at møde dig . Vores mail-korrespondance inden vi så hinanden havde gjort at der ikke var den fjerneste nervøsitet . Bare positiv forventning. Det var en god og givende samtale som hjalp mig med at præcisere hvor min smerte er/ var størst. Massagen var egenomsorg på højeste plan. Så omsorgsfuldt og fuld af kærlighed. Tak. Efterfølgende havde jeg nogle tunge dage hvor tristheden overmandede mig og hvor jeg forsøgte at lade mig være i den… Pu – ha det er ikke så nemt for mig, men jeg øver mig. De sidste dage har jeg følt mig lettet og som om en stor tung sten er lettet fra mit hjerte. Tak for en skøn oplevelse. Mange kærlige hilsner, Kirsten.
Kirsten Willumsen

♥♥♥♥♥♥

Den største forandring jeg mærker er, at jeg igen kan mærke mig selv. Jeg kan sætte grænser, give tid til mig selv og plejen af mig selv, så mit overskud kan fortsætte. Med det er også kommet mere glæde, både til mig og til min familie. Derudover har jeg ikke længere de samme problemer/smerter med den slidgigt der er konstateret i min ryg. Healingmassagen har uden tvivl været godt for min anspændte krop og psyke. Den har, sammen med øvelserne, været med til at give mig en indre ro og evnen til at mærke mig selv. På kort tid formåede du at åbne mig op og huske mig på, at jeg er vigtig, at jeg skal passe på mig selv, før jeg kan/skal passe på andre. Jeg mærkede med det samme, at du ligger hjertet i det du laver og giver meget af dig selv. Jeg har været meget tryg i forløbet hos dig og har (og vil) anbefale dig til andre. Du har for mig gjort en verden til forskel. Af hjertet tak for dig, din måde at være på, din energi og omsorg.
Mette A. Pedersen

 

Kontakt:  liossi@hotmail.com   tlf.: 2255 7208