Så dine tankers frø for det nye år !!

Byd dig selv velkommen i det nye år

Et nyt år starter om lidt. Det inviterer os til fornyelse af tanker og livsvaner. Vi får lyst til at skifte alt det gamle og slidte ud med nyt og frisk, med noget der giver mere mening.

Så frø af alt det, du vil se blomstre i den nære fremtid. Frø af dine inderste ønsker og forventninger, men lad det ikke blive i tankerne kun. Skriv dem ned, tegn eller mal et billede, eller lav en sang om det, du ønsker dig mest.

Du tror ikke du kan skrive eller male. Du skal ikke anstrenge dig til det. Lad dig selv være fri til at skrive det du tænker og mærker, lad dig selv male det. Det behøver ikke at ligne noget bestemt, du kan nøjes med at lege med dine foretrukne farver. Bare det giver mening for dig. Når du skriver og tegner dine drømme, det, du ønsker skal komme i det nye år, gør du noget aktivt for at manifestere det.
Du kan også lave en kollage med billeder du finder eller selv maler, der viser hvad du ønsker at omgive dig med i det nye år. Hæng den op et sted, hvor du dagligt kan se den og minde dig om hvad, der er vigtigt for dig.

Gør plads til ny energi

Ryd op i skabe og skuffer og skil dig af med alt det, du ikke længere bruger. Når du gør det, lægger du energi i at skabe plads til noget andet, nyt og forfriskende.

Se livet i dig, bag alle dine bekymringer og bag huden, der ældes. Mærk hvad der gør dig positiv og glad og beslut dig for at have mere af det i det nye år.
Beslut dig for simple valg, der vil lukke mere glæde ind i dit liv. Vælg mere at smile end at være trist, ikke fordi du skal fornægte eller fortrænge sorgen når den er der. Men smilet ligger tættere på din naturlige energi og når din energi er let, ville du håndtere tristheden på en bedre måde.
Tristhed vil simpelthen ikke få lov at slå rødder i dig !!

Mærk dit hjerte bag alle begrænsningerne og dine og omverdens krav til dig. Dine krav til dig selv er ofte tungere end omverdens. Vær tålmodig og kærlig med dig selv, for du er den, der kan gøre det bedst.
Din morgenhilsen til dig selv må være anerkendelse og glæde for skønheden og livet, du bærer i dig.

Find hjem til dig selv

Lad det nye år være tiden, hvor du søger mere hjem til dig selv.
Skru ned for de selvfordømmende tanker og skru op for alt, der giver dig glædens bobler i maven.
Det handler om at sige højt ja til dig selv!
Mærk dine grænser og lær at respektere dem, så dine omgivelser kan se dig og respektere dig som den du er.

Start med at satte spor og så frø, for alt det du ønsker at skabe i den kommende tid og husk at kigge til dem ofte og vande dem, så de kan gro.
Byd det nye år velkommen og byd dig selv velkommen i det nye år!!

Må dine ønsker og visioner for fremtiden mærkes i dit hjerte først. Der, hvor du kan være dig selv uden frygt.
Rigtig godt nytår til dig!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *